Η TheFutureCats Innovation Consultancy ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου website της Helexpo, τον μεγαλύτερο εκθεσιακό και συνεδριακό οργανισμό της Ελλάδας.
Η νέα ιστοσελίδα έρχεται να ενισχύσει την ψηφιακή παρουσία της Helexpo και να προσφέρει μια βελτιωμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία χρήστη.
Με στόχο την ανάδειξη των εκθέσεων, των εκδηλώσεων και των υπηρεσιών που προσφέρει η Helexpo, η TheFutureCats προχώρησε σε μια ολιστική προσέγγιση επανασχεδιασμού, βελτιστοποίησης περιεχομένου και δημιουργίας μιας μοντέρνας, εύχρηστης και responsive πλατφόρμας.
Η νέα ιστοσελίδα ενσωματώνει μια σειρά από εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως διαδραστικά ημερολόγια εκδηλώσεων, ένα ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), και με ειδικά σχεδιασμένα – custom templates για κάθε σελίδα, που προσδίδουν μία μοναδική ταυτότητα στο νέο website.
Κατά τη διάρκεια του έργου, η ομάδα της TheFutureCats πραγματοποίησε εκτενή ανάλυση του ανταγωνισμού και ανέπτυξε μια στρατηγική που αναδεικνύει τη μοναδικότητα του brand Helexpo, ενισχύοντας παράλληλα το UI/UX για το κοινό της, που περιλαμβάνει εκθέτες, επισκέπτες και συνεργάτες.
Η TheFutureCats Innovation Consultancy, με αυτήν τη συνεργασία, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει καινοτόμες λύσεις ψηφιακού σχεδιασμού και ανάπτυξης, θέτοντας ψηλά τον πήχη για τη διαχείριση και ανάδειξη μεγάλων οργανισμών, όπως η Helexpo, στην ψηφιακή εποχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας