ΙΟΥΝΙΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
- Chef Focus: – Γιώργος Φελεμέγκας
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
- Προϊόντα Ζύμης
- Πιστοποίηση Τροφίμων
- Digital Εκθέσεις
- Αττικός Αμπελώνας
- Τα ποτά του 2021
TRENDS
- Το Εστιατόριο και η «Γυναίκα του Καίσαρα»
- Βρώσιμα έντομα
- Γαστροδιπλωματία
- Τo Zero Waste είναι Ανάγκη
- Η Αυγή των Ghost Kitchens
- Κυκλική Οικονομία
OPERATIONS
- Μαζική Εστίαση 2.0
- Νέο πρόγραμμα στήριξης εστιατορίων
- Νέα υγειονομικά πρωτόκολλα
- Οι ηγέτες της νέας εποχής