Η ανανεωμένη κριτική επιτροπή των Estia Awards 2020 απαρτίζεται από σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής εστίασης και του επιχειρείν, πανεπιστημιακούς, σεφ και δημοσιογράφους.
Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Χρήστος Φώλιας, διακεκριμένος επιχειρηματίας και συνιδρυτής της πρώτης ελληνικής αλυσίδας εστιατορίων γρήγορου φαγητού.
Χρήστος Φώλιας
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, διακεκριμένος επιχειρηματίας και συνιδρυτής του 1ου ελληνικού fast food franchise
Βλάσσης Γεωργάτος
Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Γρηγόρης
Νίκος Νέγκας
Γενικός Διευθυντής TGI Friday’s
Δρ. Αλεξία Κουτρουλιά
Γενική Διευθύντρια Palmie Bistro
Μπράιαν Κάρεϋ
Διευθύνων Σύμβουλος Simply Burgers
Αλέξανδρος Κομματίδης
CEO Bufala Gelato, Παραδοσιακό, ΜΟΝΟ
Χρήστος Σουρλίγκας
CEO Koi Sushi Bar
Γιάννης Τσάκνης
Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τροφίμων – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Γιώργος Μπάλτας
Καθηγητής του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Μυρσίνη Λαμπράκη
Σεφ – Τηλεοπτική Παρουσιάστρια
Βησσαρίων Παρθένης
Chef
Χρήστος Βιτσικάνος
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος L’ Artigiano
Κωνσταντίνος Λαζαράκης
Master of Wine – Οινικός Σύμβουλος
Πλάτων Μαλλικούρτης
Εκδότης, Franchise Business
Β. Τριχόπουλος
CBO Top Franchises
Μαρία Πάτση
Creative Director, Patsi Art & Design
Κωνσταντίνος Στεφανακίδης
Εκπαιδευτικός Επισιτισμού & Φιλοξενίας – Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης Υπουργείοy Τουρισμού, Στέλεχος Ενωσης Μπάρμεν Ελλάδος
Μίλτος Καρούμπας
Εxecutive Chef, Πρόεδρος Chef’s Club
Θωμάς Μπακοδήμος
Executive Chef – Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής
Γεώργιος Μπόσκου
Επίκουρος Καθηγητής στην Οργάνωση και Διαχείριση Μονάδων Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Θανάσης Γιαλούρης
Αντιπρόεδρος Forum
Ξένια Κούρτογλου
Founder & Managing Partner Focus Bari
Υποβολή υποψηφιοτήτων έως: 20 Σεπτεμβρίου 2019
Τελετή απονομής: Νοέμβριος 2019