ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
- Mark Moriarty – Τα αλκοολούχα ποτά καθορίζουν το σύγχρονο fooding
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
- Εξοπλισμός κουζίνας σε χώρους μαζικής εστίασης
- Ζύμη
TRENDS
- Ποτά: 3+1 τάσεις για το κοντινό μέλλον
- Cocktails
IDEAS
- Brunch – Το νέο γαστρονομικό trend κερδίζει έδαφος.
- Η νέα εποχή του επιδόρπιου ανατέλλει!
- Στην εποχή του experiential eating
OPERATIONS
- Φοβάστε την πώληση;
ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ
- Καθαρά σκεύη = χαρούμενοι πελάτες!
MARKETING
- Ζητούμενα επιτυχίας: Ανάπτυξη κι ευτυχισμένοι πελάτες
- Πρόσω… αναπτυξιακώς!
TIPS & TRICKS
- Σπαράγγια