ΤΕΥΧΟΣ #136

    0
    FOOD136

    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

    • Mark Moriarty – Τα αλκοολούχα ποτά καθορίζουν το σύγχρονο fooding

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    • Εξοπλισμός κουζίνας σε χώρους μαζικής εστίασης
    • Ζύμη

    TRENDS

    • Ποτά: 3+1 τάσεις για το κοντινό μέλλον
    • Cocktails

    IDEAS

    • Brunch – Το νέο γαστρονομικό trend κερδίζει έδαφος.
    • Η νέα εποχή του επιδόρπιου ανατέλλει!
    • Στην εποχή του experiential eating

    OPERATIONS

    • Φοβάστε την πώληση;

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ

    • Καθαρά σκεύη = χαρούμενοι πελάτες!

    MARKETING

    • Ζητούμενα επιτυχίας: Ανάπτυξη κι ευτυχισμένοι πελάτες
    • Πρόσω… αναπτυξιακώς!

    TIPS & TRICKS

    • Σπαράγγια