ΤΕΥΧΟΣ #135

    0
    FOOD135

    ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

    • Γιώργος Καββαθάς – Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ μάς μιλά για το Κέντρο Γαστρονομίας, το οποίο στεγάζεται στους χώρους του ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα.

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    • It’s All Greek!

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    • Cash & Carry – Μία <<ελκυστική>> επιλογή για την εγχώρια αγορά.
    • Επαγγελματικά οχήματα
    • Καφές, το ρόφημα του Έλληνα

    TRENDS

    • 5 superfoods που αξίζει να προσέξετε
    • Το μέλλον των fountain drinks

    IDEAS

    • Σήμερα γάμος γίνεται

    OPERATIONS

    • Η ψυχραιμία και η οργάνωση… σώζουν!
    • Έτσι (δεν) είναι εάν έτσι (απλώς) πιστεύετε…

    FOOD FOR THOUGHT

    • Open space, κοινωνικότητα και άνεση
    • Τα 7… θανάσιμα αμαρτήματα ενός μενού

    MARKETING

    • “Γεννά”  κέρδη το website σας;  
    • Αύξησε την επισκεψιμότητα στο εστιατόριό σου

    TIPS & TRICK

    • «Ξυπνήστε» τις πρωινές πωλήσεις σας!
    • Φύκια για (γευστικές) κορδέλες…
    • TECH Proactive προσέλκυση πελατείας!