Νέα αυθεντικά αρώματα τσίπουρου και ούζου λανσάρει αυτό το φθινόπωρο μετρ των αποσταγμάτων Ανέστης Μπαμπατιμόπουλος.
Το μυστικό των αποσταγμάτων Μπαμπατζίμ, βρίσκεται στη συνταγή της παραδοσιακής απόσταξης, συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά ήδη από το 1875, αποτυπώνοντας σε κάθε γουλιά την παράδοση και την αυθεντικότητα τους. Ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, δημιουργώντας εξαιρετικής ποιότητας τσίπουρα και ούζα, φέρνει την ιδανική πρόταση που θα συνοδεύσει εσάς και την παρέα σας, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.
Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ χωρίς γλυκάνισο συνοδεύει άριστα μεζέδες όπως τυριά, κολοκυθάκια, ελιές, ντολμαδάκια, μανιτάρια, όπως και κάθε λογής καρπό της γης. Για τους λάτρεις των πλούσιων αρωμάτων του γλυκάνισου, το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με γλυκάνισο θα ταιριάξει μοναδικά με μεζέδες της θάλασσας, όπως ακριβώς και το ούζο.
Αν, από την άλλη, δεν μπορείτε εύκολα να αποχωριστείτε την καλοκαιρινή σας διάθεση, η ιδανική επιλογή είναι το αρωματικό ούζο Μπαμπατζίμ, το οποίο συνδυάζει την ιδιαιτερότητα του μάραθου με το άρωμα του γλυκάνισου. Οι φίνες μυρωδιές του και η ιδιαίτερη γεύση του συνδυάζονται εξαιρετικά με την γευστική παλέτα του Αιγαίου: χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια, στρείδια και πολλά άλλα.