Μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες προϊόντων καταψυγμένης ζύμης στην Ελλάδα, η «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ», καλύπτει τις ανάγκες χονδρικής και λιανικής έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία.
Η βιομηχανία τροφίμων «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ» δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης (κουλούρι Θεσσαλονίκης, κρουασάν, μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, πίτες σφολιάτας και κουροσφολιάτες, πίτσα, χωριάτικες πίτες, κ.ά.), υποστηρίζοντας την αγορά food service και της λιανικής.
Η δομή λειτουργίας της εταιρείας, στηρίζεται στις παραγωγικές μονάδες που βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης στη Σίνδο, σε ιδιόκτητο χώρο 41.420 τ.μ. και υποστηρίζεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που τροφοδοτείται από ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων, τρία υποκαταστήματα (Αθήνα, Πάτρα και Ιωάννινα), αλλά και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.
Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Μιχαήλ Αραμπατζής, ένας από τους πιο εξειδικευμένους ανθρώπους στον συγκεκριμένο τομέα τροφίμων στην Ελλάδα, ο οποίος άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στις αρχές του 1974 και μέσα στα χρόνια ανέπτυξε τη μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της κατεψυγμένης ζύμης, γνωστή ως «Μακεδονική Σφολιάτα». Η εταιρεία «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ» ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την παραγωγή και πώληση κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και πίτσας για τις αγορές του food service και του σούπερ μάρκετ.
Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες τροφίμων της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, που από την ίδρυσή της λειτουργεί με στόχο την παραγωγή προϊόντων συνώνυμων της υψηλής ποιότητας. Ποιότητα που ξεκινά από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, των κατάλληλων προμηθευτών και συνεργατών, συνεχίζει με την εφαρμογή και τον έλεγχο των συστημάτων ολικής ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής και φτάνει μέχρι και την κατανάλωση των τελικών προϊόντων.
Τα προϊόντα παράγονται, εξ ολοκλήρου ή εν μέρει, σε πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας που προβλέπονται από τα διεθνή standards στον κλάδο των τροφίμων. Η ποιότητα σε όλα τα στάδια πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 22000, BRC και IFS.
Η εταιρεία παράγει προϊόντα με έντονη τη μεσογειακή και ελληνική γεύση με πρώτες ύλες παρμένες από την πλούσια ελληνική γη, όπως γιαούρτι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, φέτα, σπανάκι, κ.ά. Η παράδοση της ελληνικής κουζίνας «αναμιγνύεται» με τον σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο ζωής.
Η πολιτική που εφαρμόζει η εταιρεία είναι να πετυχαίνει την εφαρμογή και διατήρηση των προδιαγραφών που της εξασφαλίζουν την παραγωγή προϊόντων που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών της καθώς επίσης και την ισχύουσα ευρωπαϊκή, ελληνική και κοινοτική νομοθεσία. Η φήμη της βασίζεται στην ικανότητά της να παράγει ποιοτικά και ασφαλή κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης σε ανταγωνιστικές τιμές και με συνεχή βελτίωση των προϊόντων χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει και στον συστηματικό έλέγχο ποιότητας.