ΤΕΥΧΟΣ #133

    0
    ΤΕΥΧΟΣ #133

    Απρίλιος – Μάιος – Ιούνιος 2018

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    • Τι απασχολεί καθημερινά τις επιχειρήσεις εστίασης
    • Horeca 2018:Citius, altius, fortius

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    • Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας

    TRENDS

    • 4+1 τάσεις της επόμενης εστιατορικής ημέρας
    • «Γλυκιά» απόλαυση ολόκληρη την ημέρα!

    IDEAS

    • Φρέσκα βότανα στην κουζίνα σας
    • Λεφτά υπάρχουν! Βρίσκονται στις αποθήκες σας
    • RECIPE TWISTS Ένα πλήρες γεύμα

    FORWARD THINKING

    • «Master Chef»… εντός των τειχών!

    BRAINSTORMING

    • Eataly: Πρωτοποριακή προσέγγιση ενός κεντρικού concept

    OPERATIONS

    • Ένας για όλους και όλοι για έναν!

    SALES

    • Πώς θα προσελκύσετε τη νέα γενιά με προγράμματα loyalty

    FOOD FOR THOUGHT

    • Αλλάζει (και πόσο) το marketing στο μέλλον;

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ

    • Υλικά επαφής τροφίμων: Tι πρέπει να προσέχετε

    MARKETING

    • Η εστιατορική σκηνή διέρχεται κρίση ταυτότητας
    • 9+1 Do’s και Don’ts
    • Ποια τα «μυστικά» των food stylists

    DRINKS

    • Η αναδυόμενη δυναμική των mocktails

    ANALYSIS

    • Στον… αστερισμό του GDPR

    ΧΥΤΡΑ

    • Ο πήχης της ποιότητας ένα με το… χώμα!

    STATS

    • ΠΕΡΙ  ΟΡΕΞΕΩΣ…