Απρίλιος – Μάιος – Ιούνιος 2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
- Τι απασχολεί καθημερινά τις επιχειρήσεις εστίασης
- Horeca 2018:Citius, altius, fortius
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
- Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας
TRENDS
- 4+1 τάσεις της επόμενης εστιατορικής ημέρας
- «Γλυκιά» απόλαυση ολόκληρη την ημέρα!
IDEAS
- Φρέσκα βότανα στην κουζίνα σας
- Λεφτά υπάρχουν! Βρίσκονται στις αποθήκες σας
- RECIPE TWISTS Ένα πλήρες γεύμα
FORWARD THINKING
- «Master Chef»… εντός των τειχών!
BRAINSTORMING
- Eataly: Πρωτοποριακή προσέγγιση ενός κεντρικού concept
OPERATIONS
- Ένας για όλους και όλοι για έναν!
SALES
- Πώς θα προσελκύσετε τη νέα γενιά με προγράμματα loyalty
FOOD FOR THOUGHT
- Αλλάζει (και πόσο) το marketing στο μέλλον;
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ
- Υλικά επαφής τροφίμων: Tι πρέπει να προσέχετε
MARKETING
- Η εστιατορική σκηνή διέρχεται κρίση ταυτότητας
- 9+1 Do’s και Don’ts
- Ποια τα «μυστικά» των food stylists
DRINKS
- Η αναδυόμενη δυναμική των mocktails
ANALYSIS
- Στον… αστερισμό του GDPR
ΧΥΤΡΑ
- Ο πήχης της ποιότητας ένα με το… χώμα!
STATS
- ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ…